Седмичен тийнеджърски хороскоп 19-25 ноември

Какво ви чака тази седмица?

2018-11-20 13:17:00
Седмичен тийнеджърски хороскоп 19-25 ноември
Снимка: Pexels

Овен

 

Ако си мислите, че половинката ви реагира по един или друг начин само за да ви прави на инат наистина много се заблуждавате. Просто той/тя не винаги може да схване намеците ви и да се сети за какво става дума. Опитайте да се изразявате ясно и ще забележите как неговото/нейното поведение коренно ще се промени. Участието ви в разни публични мероприятия през тази седмица ще е свързано с ново интригуващо запознанство.

 


Телец

 

Отношенията с половинката в началото на периода може да са леко критични. Вероятно ще забележите, че той/тя се опитва упорито да отстоява позициите си, губейки чувство за мярка и без да мисли за последствията. Не го приемайте твърде навътре, нещата скоро ще си дойдат по местата. Дистанцирайте се за известно време, намалете темпото, ограничете контактите само до виртуални. Ще преосмислите собствените си очаквания от връзката и смисъла й.

 

Близнаци

 

На моменти може да останете с впечатлението, че вие и половинката ви говорите на чужди езици. Резултатът ще е нееднозначен, единият от двамата или даже и двамата, да се почувствате оскърбени. Ако прецените, че причината е във вас, то извинете се незабавно. Ако решите, че проблемът е в него/нея, помислете си дали наистина трябва да приемате чутото толкова на вътре и дали не е по-добре да обсъдите ситуацията и да си изясните подробностите. И в двата случая ще е във ваша полза, ако се държите по-мило един към друг.

 

Рак

 

В началото на седмицата са възможни леки конфликти с половинката във връзка с пари или други материални въпроси. Не е изключено да се почувствате подведени от това, че той/тя ще ви препоръча да купите или заплатите за нещо, което няма да ви хареса. При свършен факт единственото, което можете да направите е да се разберете следващия път всеки да направи избора си самостоятелно. В края на седмицата ще се почувствате по-спокойни, ако за известно време не се виждате. Позволете си една „заслужена“ почивка един от друг, ще ви се отрази освежаващо.

 

Лъв

 

Странни преживявания предстоят тази седмица. Половинката ви може да се опита да ви провокира и да се държи така, че да ви накара да ревнувате. Овладейте емоциите и помислете каква би могла да е причината. Не бързайте да обсъждате, рано е за откровени разговори. По-скоро наблюдавайте до колкото ви е възможно безучастно, независимо че „вътрешният глас“ ще ви съветва да спретнете звучен скандал. Няма смисъл да се карате и да си разменяте „любезности“, ако положението е чак толкова зле, интелигентната раздяла е за предпочитане.

 

Дева

 

Контактите ви през тази седмица ще са интензивни и ще създадете нови връзки. Не бързайте да се сближавате с когото и да било, бъдете повече наблюдателни, отколкото бъбриви. Вероятно ще попаднете на интригуващи личности, но които са вече „заети“ и, независимо дали имате приятел/ка или не, е желателно да поставите ясни условия за отношенията си. Не го ли направите някой ще се почувства засегнат – вие, половинката ви, чуждото гадже… има ли значение кой. Събирайте нови впечатления, но по възможност без да засягате ничии интереси.

 

Везни

 

Желанието ви да сте полезни през тази седмица ще се реализира изцяло. Половинката ви ще има нужда от помощ почти непрекъснато и почти за всичко. Отзовавайте се незабавно, даже питайте дал не трябва да се направи още нещо. В края на седмицата и двамата ще се чувствате доволни. Единият от това, че се е справил с всичко, което си е наумил, а вторият от това, че е гравитирал в траекторията на любовта. Освен това ще разберете, че не са нужни много думи, за да сте сигурни, че се обичате.

 

Скорпион

 

Текущите занимания ще изпълват съзнанието ви много повече от романтичните мисли. През тази седмица трябва да насочите усилията си към запазване на съществуващите позиции, а не към нови завоевания. Въздържайте се от емоционални изблици, отнасяйте се към половинката си с разбиране. Някои негови/нейни постъпки или изказвания може и да не ви харесат, но нали знаете, идеални хора няма. Ограничете споровете само до практически теми, за да не навредите на отношенията и се виждайте наистина само в свободното време, за да се забавлявате.

 

Стрелец

 

Изобщо, през тази седмица ще си летите на крилете на романтиката. На думи звучи много добре, но на практика може и да не сте много доволни. Защо ли? Ами защото настроението на околните не винаги ще е толкова поетично като вашето и на моменти усещанията ви директно ще се разминават. Освен това покрай любовните си трепети ще оставите поредица важни теми на заден план и след време ще ви е трудно да наваксате пропуснатото. Приятелите ще се опитат да ви „приземят“, но това може да предизвика у вас само раздразнение. Може би, ако обсъдите с някого сърдечните си терзания ще успеете да ги овладеете и да се освободите от хаоса на емоциите.

 

Козирог

 

Съчетанието между работоспособност и трудолюбие е предпоставка за добри резултати, а те пък от своя страна ще се отразят положително на самочувствието и настроението ви. Предстои един спокоен период, в който ще можете да напреднете в няколко посоки едновременно. Ще направите неща, които до момента сте отлагали само, защото не ви е хрумвал правилният начин. Контактите ви ще са интензивни и често вдъхновяващи. Някой, когото до скоро не сте забелязвали, открито и недвусмислено ще ви покаже положителното си отношение. Идеята да се опознаете никак не е лоша.

 

Водолей

 

Настроението ви е много повече приключенско, отколкото учебно. Където и да се намирате, с каквото и да се занимавате ще си мислите предимно за това къде би ви се искало да бъдете и с кого да сте точно там. Не е лошо да си мечтаете, стига да не ви пречи на текущите ангажименти. Даже може да споделяте мечтите с половинката си. Ще ги одобри и подкрепи, ще ги „доукраси“, а може да се заеме и с организацията. Е, със сигурност няма да ги осъществите веднага, но скоро „ще стъпите с единия крак във ваканцията“ и тогава ще сте готови за любовни приключения.

 

Риби

 

Монотонно и скучно ще започне седмицата. На неудържимото ви желание да се забавлявате ще се противопостави необходимостта да се заемете с ежедневните си задължения. Усещането, че се случва не това, което ви се иска няма да се отрази стимулиращо на настроението ви. За ваша радост, половинката ще е солидарна както с отегчението от текущите задачи, така и с идеите ви да си организирате някакво парти. Няма да може да се случи преди края на седмицата и почивните дни, но пък ще можете много подробно да си го обсъдите до тогава. Толкова подробно, че ще ви изглежда като преживяно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия